Author Topic: BAD kman error message  (Read 5600 times)

Mikej

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
BAD kman error message
« on: March 04, 2016, 01:45:14 pm »
Hi,

I have Aqua Mail Pro running on my Samsung Galaxy S3 (latest version of Aqua Mail) - I have been happily using it for about a year.  I recently made a few changes to my mail settings (I use Virgin Mail in the UK) and subsequently when I send emails I get message saying "BAD kman99 NO /Sent Mail" where 99 is a number between 5 and 18. 

I am sure that this is due to the changes that I made - but I made a number of changes at the same time and could do with a pointer towards what the messages means please??.  The emails get sent OK, but  I get this error in the Sent folder

Thanks,
Mike.

Mikej

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: BAD kman error message
« Reply #1 on: March 04, 2016, 02:51:09 pm »
Thanks for that suggestion - I tried that and I get an error saying "Error Synchronizing Mail : Folder is missing on the server: NO Mailbox doesn't exist: / Sent Mail"

I'm not sure what a NO Mailbox is ....  any ideas?

Mikej

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: BAD kman error message
« Reply #2 on: March 04, 2016, 07:26:51 pm »
Thanks for pointing me in the right direction Paris Geek ... I checked and I had changed my "Sent" folder settings to no sync, I have changed it back to syncing and all is well.

mikeone

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2762
Re: BAD kman error message
« Reply #3 on: March 04, 2016, 07:29:29 pm »
@Paris Geek, you're our "Troubleshooting Hero"  🙌👍

Kostya Vasilyev

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 12740
Re: BAD kman error message
« Reply #4 on: March 06, 2016, 02:44:52 pm »
@Paris Geek, you're our "Troubleshooting Hero"

!!!
Creating debug logs for diagnostics: https://www.aqua-mail.com/troubleshooting/

The official FAQ: https://www.aqua-mail.com/faq/

Лог-файлы для диагностики: https://www.aqua-mail.com/ru/troubleshooting/

Вопросы и ответы: https://www.aqua-mail.com/ru/faq/