Author Topic: How do I change the language?  (Read 11328 times)

mikeone

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2702
Re: How do I change the language?
« Reply #15 on: June 21, 2015, 10:10:46 pm »
👏 👏 👏 👏 👏

Kostya Vasilyev

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 12742
Re: How do I change the language?
« Reply #16 on: June 21, 2015, 11:21:48 pm »
I will also need translations for "System language" for all languages.

But we can save it for later and do it in a more organized way, there are other new items.

I have updated the Arabic translation of "Arabic" for the setting itself.

Hope all the others are OK -- if not, please let me know (Slovenčina? Українська? 中文 (简体)?)

I'm excited too --

Dealing with Chinese Simplified / Traditional on Android is a pain, it has to be done by country code, with separate copies of each resource file for each country ("Chinese + region HK", "Chinese + region TW"), and that still doesn't help a Chinese person living elsewhere.

Now it's much better. And maybe someone will contribute a Chinese Traditional translation, the current one is Simplified.
Creating debug logs for diagnostics: https://www.aqua-mail.com/troubleshooting/

The official FAQ: https://www.aqua-mail.com/faq/

Лог-файлы для диагностики: https://www.aqua-mail.com/ru/troubleshooting/

Вопросы и ответы: https://www.aqua-mail.com/ru/faq/

Kostya Vasilyev

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 12742
Re: How do I change the language?
« Reply #17 on: June 21, 2015, 11:22:35 pm »
PS - THANK YOU PYLER !!!
Creating debug logs for diagnostics: https://www.aqua-mail.com/troubleshooting/

The official FAQ: https://www.aqua-mail.com/faq/

Лог-файлы для диагностики: https://www.aqua-mail.com/ru/troubleshooting/

Вопросы и ответы: https://www.aqua-mail.com/ru/faq/

mikeone

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2702
Re: How do I change the language?
« Reply #18 on: June 21, 2015, 11:42:42 pm »
I will also need translations for "System language" for all languages.

German translations:
   System language > Systemsprache
   Language > Sprache
   System > System
   German > Deutsch

You can use whatever you need.

And again: Thanks to Pyler!!!
« Last Edit: June 21, 2015, 11:53:09 pm by mikeone »

pyler

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 412
Re: How do I change the language?
« Reply #19 on: June 22, 2015, 10:48:28 am »
You are welcome  ;)

I can't wait to try new beta :) ;D
Do you want to use the latest AquaMail version?
Try AquaMail Updater!

mikeone

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2702
Re: How do I change the language?
« Reply #20 on: June 22, 2015, 12:08:35 pm »
You are welcome  ;)

I can't wait to try new beta :) ;D

Just as me... Wuuaha!

Suncatcher

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 51
Re: How do I change the language?
« Reply #21 on: October 15, 2020, 03:22:44 pm »
Why I don't see the same Look and feel view as on your screenshot? How to change a language?

I'm on 1.26-1689 version.
« Last Edit: October 15, 2020, 03:24:34 pm by Suncatcher »

mikeone

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2702
Re: How do I change the language?
« Reply #22 on: October 15, 2020, 05:23:31 pm »
You have to change the language in the device’s system settings.

Due to new Google regulations the language can / may only be changed in the system settings.
« Last Edit: October 15, 2020, 05:28:12 pm by mikeone »

Justin

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 186
Re: How do I change the language?
« Reply #23 on: October 15, 2020, 05:57:45 pm »
@mikeone Many of my installed apps allow to change the language. And that is a good thing.

It is also helpful in this forum to discuss menu items in english, which you normally only know in your native language.

Suncatcher

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 51
Re: How do I change the language?
« Reply #24 on: October 15, 2020, 07:41:39 pm »


Many of my installed apps allow to change the language. And that is a good thing.

Correct. I also have plenty of apps that has language selection, so this Google limitation seems to be fake.