Author Topic: Click to Dial Phone Number?  (Read 30399 times)

NJRonbo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 49
Re: Click to Dial Phone Number?
« Reply #15 on: January 09, 2014, 10:52:54 pm »
Found the Developer Build Forum area, but there are dozens of builds.

Which build will give me the phone number highlighting?  And it is upgradeable to the newest release?

Thank You.

Rachel Ambler

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 140
  • Responsis, plura interrogandi
    • Random Thunks
Re: Click to Dial Phone Number?
« Reply #16 on: January 10, 2014, 12:28:38 am »
Latest is on Google Play : 1.3.8

NJRonbo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 49
Re: Click to Dial Phone Number?
« Reply #17 on: January 10, 2014, 12:31:38 am »
Maybe we are not understanding each other correctly....

I need the Developer's Build with the phone number linker that will allow me to click on a phone number in Aqua-Mail and have it automatically dial phone number.


Rachel Ambler

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 140
  • Responsis, plura interrogandi
    • Random Thunks
Re: Click to Dial Phone Number?
« Reply #18 on: January 10, 2014, 06:21:32 pm »
Maybe we are not understanding each other correctly....

I need the Developer's Build with the phone number linker that will allow me to click on a phone number in Aqua-Mail and have it automatically dial phone number.

Which is the release version, 1.3.8.

Kostya put this in some time ago as a dev item and since then it's now in the release version. You'll not find a version that does this better other than 1.3.8 - previous dev builds had a quirk here, issue there with it.

I'm on 1.3.8 and use the feature just yesterday.

NJRonbo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 49
Re: Click to Dial Phone Number?
« Reply #19 on: January 10, 2014, 07:53:54 pm »
Ahh, Rachel, okay...

So, the feature is now permanently included in the latest release.

I would guess I have it installed as I just recently saw an update come through on my phone