Author Topic: Help please  (Read 4035 times)

fapod

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Help please
« on: September 30, 2014, 08:49:52 pm »
I nave 3 different email addresses , 2 with Gmail and one is corporate server, the problem is that one of the Gmail accounts is updating the mails ONLY if I'm on WiFi coverage ..... All the settings are the same for all the accounts
Which could be the problem ??
It looks like it's not able to connect to Gmail if not under WiFi coverage
« Last Edit: September 30, 2014, 08:52:09 pm by fapod »

Fcasoli

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 541
Re: Help please
« Reply #1 on: September 30, 2014, 09:18:50 pm »
I have your same situation and all work under 3G.


GALAXY Note 3 + Gear


fapod

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Help please
« Reply #2 on: September 30, 2014, 09:28:01 pm »
Strange ....only 1 Gmail account doesn't work....

fapod

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Help please
« Reply #3 on: September 30, 2014, 09:55:12 pm »
Paris .... Are 2 simply Gmail accounts with the same settings , one works under 3g the other doesn't .....it keeps trying but then stop ...saying not able to connect to server

Kostya Vasilyev

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 12740
Re: Help please
« Reply #4 on: October 02, 2014, 01:59:22 am »
The IMAP server for @gmail should be imap.gmail.com, port number 993, with SSL encryption.

Could you check that please? To do that: long press an account -> account setup -> Manual.
Creating debug logs for diagnostics: https://www.aqua-mail.com/troubleshooting/

The official FAQ: https://www.aqua-mail.com/faq/

Лог-файлы для диагностики: https://www.aqua-mail.com/ru/troubleshooting/

Вопросы и ответы: https://www.aqua-mail.com/ru/faq/